נועה כהן

חוזה שכירות מול קבלן

אני שוכרת דירה ישירות מקבלן מסוים כאשר מדובר בשכירות ל-5 שנים. מאז כניסתי לדירה אני מתלוננת בפניהם על ליקויי אקוסטיקה שיש בדירה ומבקשת שיבואו לבדוק והם אפילו לא טורחים לענות כאשר אני יודעת שהם מחויבים לכך בפרט בשנה הראשונה (מדובר בפרויקט חדש שנבנה, נכנסתי אליו ממש איך שהחלו את מסירת הדירות). האם ניתן לטעון להפרת חוזה במקרה כזה? האם ניתן לתבוע סעדים אחרים? אני רוצה לצאת מכאן, אך לפי החוזה זה בכפוף להודעה של 90 יום מראש ומציאת שוכר חלופי וכמובן שאני רוצה לצאת בהתראה קצרה יותר ומבלי תנאים נוספים בטענה שהמשכיר מפר את חובותיו. אודה לעזרה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

היי, ניתן לראות בהתנהלות שלהם כהפרת חוזה. ממליץ לשלוח לחברה מכתב התראה מסודר. במידה ולא תהיה היענות, למצות הליכים. מוזמנת לפנות אליי להרחבה gitaylaw@gmail.com