טלי

בריכות ביוב בדירת גן

שלום, האם חוקי מצד הקבלן להניח בריכות ביוב של כל הבניין בשטח פרטי של דירת גן? האם אנחנו יכולים לעשות משהו בכדי למנוע את זה? הבורות הונחו לפני שבוע. הבניין עדיין לא נמסר לדיירים. האם יש סיכוי לשנות את רוע הגזירה או שחבל על הכסף והעצבים שלנו? תודה

עו"ד רוני שדה

טלי שלום, לא מדובר בליקויי בנייה אלא בסוגיה חוזית שיש לבדוק אותה. לפיכך, אני ממליץ לך לפנות לעו"ד שייצג אותך בהסכם המכר מול הקבלן ולבדוק כיצד נושא הביוב ו/או התשתיות מוסדר בהסכם המכר. בברכה,