עתליה

נזילה בקיר משותף

בדירה הצמודה לדירה של ההורים שלי יש נזילה מהמזגן שיושב על הקיר המשותף הנזילה היא בתוך הקיר והרטיבות מגיעה גם לדירה של ההורים. הבניין הוא בניין ישן מאוד. הדיירים מהדירה השנייה אומרים שהם מחכים שבעל הדירה יבוא לתקן את זה אבל זה כבר יותר מחודש. במצב כזה למי ההורים שלי אמורים לפנות? כמו שכתבתי הדירה ישנה מאוד ונקנתה לפני המון שנים.

עו"ד רוני שדה

עתליה שלום, במקרה זה הייתי ממליץ לך לפנות גם לשוכר וגם לבעל הדירה היות ולשניהם יש אחריות לתחזוקת הדירה ולנזקים העלולים להיגרם לצדדים שלישיים. בברכה,