אסתר

אי שיתוף פעולה מהקבלן

אני גרה בדירה חדשה מזה 4 חודשים. התגלו בעיות רבות מאוד- בצנרת, באיטום ובמה לא. ניסיתי ליצור קשר עם הקבלן כמה פעמים אבל הוא דחה אותי בלך ושוב. בסופו של דבר הזמנתי אינסטלטור על חשבוני ואני שוקלת להזמין עוד בעל מקצוע. האם הקבלן יהיה חייב להחזיר לי את הסכום ששילמתי?

עו"ד רוני שדה

אסתר שלום, במידה ונתת לקבלן הזמנות סבירה לתקן (ורצוי בכתב) והוא לא עשה כן, אז יהא באפשרותך לתקן בעצמך ולבקש מהקבלן החזר בגין הוצאותייך. בברכה,