קופיטיטי

תיקון כתב תביעה בטרם המצאת כתב הגנה

מה הדין? מה עושים? האם הדבר ניתן לביצוע? האם לחכות לכתב הגנה והגשת בקשה בעניין לאחר מכן ו/או שניתן לתקן בטרם המצאתו ואם כן במה זה כרוך ומה הנפקות? תודה

עו"ד רוני שדה

שלום רב, השאלה קשורה לסדרי דין ולא לליקויי בנייה. לגופו של עניין, ברגע שהגשת כתב תביעה לבית המשפט (גם אם טרם הומצא לנתבע) וברצונך לתקן את כתב התביעה, יהא עליך לבקש מבית המשפט רשות לתקנו. רק לאחר אישור מבית המשפט תוכל לתקן את כתב התביעה. בכל מקרה, היות ומדובר בהליך משפטי, רצוי להתייעץ עם עו"ד באופן פרטני ולא באמצעות פורום. בהצלחה,