קובי

מרצפות פגומות - החלפה או הדבקה

שלום רכשתי דירה חדשה מקבלן ויש ליקוי במרצפות , שהוסכם גם ע"י הקבלן וע"י הספק שלו. אני דורש החלפה והוא אומר שמספיק הדבקה. אני לא מעוניין להתחיל לנסר דלתות , ממ"ד , הבדלי גבהים ..ועוד. הרי קניתי דירה חדשה , זה לא בית ישן לשיפוץ מי צודק ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

קובי, שלום רב, בעקרון, אינך חייב להסכים להדבקה, הקטנת הגובה של החדרים, ניסור דלתות והבדלי גובה בין חדרים. אתה צודק בכך שאתה זכאי לקבל דירה על פי מה שהזמנת. עדיין ייתכן שבית משפט יקבל את הפתרון של הדבקה בתוספת פיצוי כספי על התוצאות האמורות של הדבקה במקום החלפת ריצוף.