גד

איתור ראיות לגבי עבודות שבוצעו מטעם הביטוח

בגין נזקים שבעל הדירה שמעליי גרם לדירתי באמצעות שיפוץ לקוי שביצע לדירתו, הנ"ל שלח לדירתי ולדירתו עובדים מטעם הביטוח שביצעו בה עבודות. אלא שהיום , קרי שנים אחרי ,בעל הדירה מנסה לטעון לאי ידיעה בנושא ולכך שמעולם לא שלח אליי בעלי מקצוע- אי לכך אני רוצה להשיג ראיות קרי לדוג' את רישומי חברת/ות הביטוח שמטעמם נשלחו לדירתו ולדירתי עובדים שעבדו בהם- איך ניתן להשיג ראיות אלה? האם זכותי לפנות לחב' הביטוח שבטחה את דירתו ולקבל מידע זה? או שחב' הביטוח כפופה לקבלת הסכמה מצד בעל הדירה שביטח ולא תמסור לי מידע? אלו ראיות ניתן להשיג על מנת להוכיח שהנ"ל שלח מטעם הביטוח אנשים שעבדו בדירתי ובדירתו? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

גד, שלום רב, השאלה שלך חורגת מהנושא של הפורום, אבל לדעתי אתה זכאי לקבל מחברת הביטוח אישור על ביצוע העבודות בדירה שלך, מתי בוצעו ומה בוצע. השאלה אם אתה יודע מיהי חברת הביטוח. אם תגיש תביעה תוכל לקבל מידע במסגרת הליכים מקדמיים (גילוי מסמכים, שאלון וכיו"ב) ואז תוכל לבקש שבית המשפט יורה לחברת הביטוח למסור מסמכים.