לימור

דירה חדשה עם בעיות

הדירה שקנינו נקנתה מחברה קבלנית ידועה. אחרי שכבר חתמנו על כל המסמכים ונכנסו לדירה גילינו מס' בעיות כמו בעייה של נפילה אריחי קרמיקה באמבטיה, חדר שבו יש רצפת פרקט, הפרקט לא יושב מספיק ישר וכו' וכו'. פנינו אל החברה ושם נאמר לנו שחתמנו במסמכים שאנחנו מאשרים את הדירה והאיכות שלה. אנחנו גרים בדירה בסה"כ מחודש מרץ וכבר יש בעיות. האם למרות שחתמנו אין באפשרותנו לערער ולקבל מהם את התיקונים שלא אמורים להיות אחרי תקופה כ"כ קצרה של מגורים?

עו"ד רוני שדה

לימור שלום, בוודאי שיש מה לעשות, ראשית, תוציאי להם דרישה בכתב (עדיפות לדואר רשום ו/או בפקס שניתן לקבל בו אישור שליחה) על רשימת הליקויים ותודיעי להם שברצונך שהחברה תתקנם. באפשרותך לפנות לקבל חוו"ד הנדסית על מנת שמהנדס מטעמך ינסה לאתר לך ליקויים נוספים שאולי לא הבחנת בהם ובאפשרותך לשלוח לחברה את הדו"ח ההנדסי על מנת שיבצעו את תיקון הליקויים בהתאם לדו"ח (במקרה זה מדובר בהשקעה כספית). על החברה הקבלנית לתקן את הליקויים תוך זמן סביר מיום קבלת הדרישה. במידה ולא יעשו כן, את מוזמנת ליצור קשר ולעדכן. בברכה,