שאול

מחלוקת בעסקת קומבינציה

עורך דין רוני שדה שלום, רכשנו פנטהאוז מקבלן בעסקת קומבינציה. לאחר הכניסה לדירה גילינו שתי נקודות מחלוקת האחת יותר מסודרת והיא שעובדתית חסרים לנו 10 מטרים רבועים בדירה. הנקודה השניה היא לגבי רישום הזכויות במבנה לגבי רום הגג שמוערך בכמה עשרות מטרים ושאנו טוענים בתוקף ששייך לנו. נא עזרתך תודה

עו"ד רוני שדה

שאול שלום, ביחס לשאלתך הראשונה- עפ"י צו מכר דירות (טופס של מפרט), תשל"ד- 1974 מותרת סטייה של עד 2% בין השטחים. ביחס לשאלתך השנייה- היות ולא מדובר בנושא ליקויי בנייה, אלא מדובר במערכת ההסכמית שבינך לבין הקבלן. הינך מוזמן לפנות למשרדנו לצורך בדיקה פרטנית של המקרה שלך. בברכה,