חלי

המוכר לא הצהיר

האם ניתן לתבוע אדם שמכר לנו דירה (הדירה יד שנייה) לאחר שלא הצהיר שבדירה יש צנרת שנסתמת לעיתים קרובות, חלק מהצנרת רקובה ממש. אנחנו גרים בדירה יותר מ-9 חודשים, הוא יכול להגיד להתנער מאחריות ולהגיד שזו אשמתנו שלא בדקנו לפני וגם להגיד שכל זה קרה רק מאז שנכנסו לבית? אנחנו מבררים פה לפני שפנינו אליו...

עו"ד רוני שדה

חלי שלום, ישנן שתי נקודות שצריך לבדוק. 1. האם הבעיות בצנרת התרחשו מיד עם כניסתכם לדירה (שכן אם לא, אז המוכר יכול לטעון שמדובר בפגם נסתר שגם הוא לא ידע עליו). 2. לאחר מכן יש לבדוק מה מצויין בהסכם המכר לגבי ליקויים בדירה ? בברכה,