עדי

הגרוש חטף

הבת שלי טסה עם אבא שלה לחו"ל. לפני 3 ימים נודע לי (ממקורות אחרים) שהוא לא מתכנן לחזור איתה לארץ בקרוב. אין לי קשר ישיר איתו. נכון שהחופש הגדול עדיין לא נגמר, אבל אני לא יודעת אם ומתי יחזור איתה. אני חוששת שאולי הוא יחליט להשאיר אותה בחו"ל. האם במצב היום (כשאני עוד לא יודעת)זה כבר נקרא חטיפה?? מה אפשר לעשות?

עו"ד יונתן דה פריס

בשלב זה - את הסכמת לאפשר לו לנסוע עם הילדה לחו"ל יש מסמד שמפרט את התנאים של הבסיעה ? יש פס"ד החזקת ילדה ? אם הסכמת שהוא יחזור לארץ בסוף החופש הגדול - אין עדיין חטיפה - יחד עם זאת אם יש מידע אמין ורציני המוכיח שהוא לא מתכון לחזור - יש כבר חטיפה מומלת לקבל יועץ משפטי דחוף בענין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חטיפת ילדים