יהושע

חוקיות בעניין חברות באגודה/חבר ועד הנהלה

חבר אגודה המכהן גם כחבר בועד המנהל....גר שלא בנחלתו... אלא בבית בהרחבה הרשום על שם בנו באותו מושב שבה שוכנת נחלתו. את בתיו בנחלה הוא משכיר לצדדי ג' האם ישנן הפרות הנובעות מהתיאור הסטטוס הנ"ל

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! אם ועד-ההנהלה לא יתן מענה מתאים לפנייה אליו (אף אם מדובר באחד מחבריו), ניתן יהיה להפנות את נושאי השאלה לוועדת הביקורת של האגודה. המקרה, כפי שהוא מתואר בשאלה, מצריך בדיקה ומתן הזדמנות לכל מעורב להעלות את גירסתו ואת טענותיו, ואף לתקן כל מצב בלתי-תקין ככל שיתברר.