פלוני

האם מחיר שמאות לבית לחבר ותיק הוא שונה ממחיר שמאות לבית לחבר חדש?

במצגת שהראו לי על שיוך הבית, נאמר שלנקלט שנהיה חבר לאחר היום הקובע (חבר חדש), מוסיפים מחיר כפול על השמאות לבית לעומת אם זה היה חבר ותיק שגר בבית שכזה. האם זה נכון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! ראוי ונכון לפנות אל ועד-ההנהלה כדי לקבל הסבר והנמקה לעניין המובא בשאלה. יתכן כי מדובר בהנחה הניתנת לחברים וותיקים, אך גם במקרה כזה יש מקום לבחינה נוספת, בעיקר לעניין הפער הממשי בנושא הכספי; פער זה בולט במיוחד בין מי שהצטרף לחברות זמן קצר לפני המועד הקובע לבין מי שחברותו החלה זמן קצר לאחריו.