אברהם

גרושה חמדנית רוצה לתבוע חלק מרכוש ונכסיו של הגרוש שנפטר

יש לי קרוב משפחה שנפטר לאחרונה. אותו קרוב הוא גרוש + ילד עליו משלם מזונות לגרושתו. בעבר היה הסכם גירושים על כל המשתמע מכך (כולל חלוקת רכוש וכו...). כרגע לאחר מותו גרושתו התחילה לאיים על אחיו ומשפחתו שהיא תתבע את כל ייתרת רכושו ותשלום דמי מזונות כולל הנכס שלו. האם אכן היא רשאית לקבל חלק מרכושו ונכסיו? (לאחר שכבר קיבלה בגירושין). חשוב לציין שהמנוח לא השאיר צוואה אחריו.

עו"ד זלינגר יונתן

אברהם שלום זה לא הפורום המתאים למתן תשובה לשאלתך תפנה לפורום ירושות וצוואות תודה