רותי

גירושין בשיתוף פעולה מצריכים פגישה אצל פסיכולוג/עובד סוציאלי?

איך אפשר להגיע למצב של גירושין בשיתוף פעולה? האם יש ללכת קודם לפסיכולוג/עובד סוציאלי כדי להגיע למצב שבו היחסים מאפשרים הידברות?

עו"ד זלינגר יונתן

הי רותי לא בהכרח אם יש נכונות בסיסית לנסות ולהסדיר את הפרידה בדרכי שלום ולא באמצעות תביעות אז גירושין בשיתוף פעולה הוא תהליך בו ילוו אתכם לצד עורכי הדין שידאגו לאינטרסים שלכם אבל ממקום של הדברות והגעה להסכם ללא תביעות גם פסיכולוג / עו"ס. כל הצוות הם בעלי מקצוע שעברו הכשרה מיוחדת לצורך כך והם יסייעו לבנות ולשפר את ערוצי התקשורת. אם תרצי מידע פרטני יותר צרי איתי קשר ואשמח לקבוע איתך שיחת היכרות תודה