איתם

מסירת פרטים בדיעבד

בעבר ביצעתי תאונה עם רכב אחר בחניה. החלפנו פרטים ואמרתי לנהג שיפנה לביטוח שלי לאחר כמעט שנה הוא פנה אלי בטענה שהפרטים של הביטוח והרשיון שהוא צילם במועד התאונה לא קריאים והוא מבקש אותם שנית האם אני מחוייב למסור פרטים שנית. בבדקה מול הביטוח לא הייתה כל פניה בפרק זמן הנ"ל

עו"ד אלדד אוחיון

איתם שלום., העניין של למסור או לא למסור פרטים הוא עניין שלך. אם לא תמסור פרטים לאותו אדם הוא יכול לתבוע אותך אישית. לטעמי אם יש לך ביטוח חבל שהתביעה תהיה אישית נגדך. חג שמח