עינת בן

ביטול הצעת לקניות רכב

שלום ראיתי מודעה בכונס נכסים על רכב מסויים ורציתי לקבל פרטים על הרכב אז אישרתי את כל מה שעלה ובסוף לא קיבלתי את הטלפון או פרטים . ועכשיו הודיעו לי שזכיתי במרכז ואין לי מאיפה לשלם את הסכום שלהם והסברתי שרק רציתי לקבל פרטים להם לא ממש אכפת ממני הם דורשים ממני דמי ביטול. מה עלי לעשות בבקשה🙏🙏🙏

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, אי אפשר להשיב לפנייתך עם המידע החסר. התוצאה תלויה במסמכים עליהם חתמת או להם הסכמת ולניסוחים. יחד עם זאת אשיב לך כי הליכי כינוס מנוהלים בידי כונס ומפוקחים בידי רשות שיפוטית ואל אלו אפשר לפנות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים