לינור

מחיקת תיק פלילי על מריחואנה

אהלן, אני בת 17 ועצרו אותי על החזקה של 9 גרם קנאביס.. האם זה נכון שהתיק נסגר בהגיעי לגיל 18? ומה הסכנות אם אני לא הולכת לקצינת המבחן אשר הופנתי אליה? אם לא שיתפתי פעולה עם קצינת המבחן התיק יכול לא להיסגר?? זה נורא חשוב מקווה לתשובה בהקדם

עו"ד נדב גרינוולד

שלום לינור. הגיל אינו משחק תפקיד בקבלת ההחלטה האם להורות על סגירת תיק. לעומת זאת, קצינת המבחן היא גורם מאד משמעותי שכן לאחר הליך אבחוני קצר ומפגשים עמך היא מגבשת המלצה (המלצה בלבד ולא החלטה גורפת) להמשך ההליכים בתיק. במידה ולא שיתפת פעולה עם קצינת המבחן ייתכן וההמלצה שתועבר תהא שלילית. במידה ואת זקוקה למידע נוסף אני אשמח לסייע, 050-8848606.