צ׳רלי מויאל

מרשם פלילי לשגרירויות

האם תיק סגור שעבר 7 שנים מסוג פשע - חוסר ראיות האם יופיע בתעודת מרשם שגרירות? 2. נחקרתי באזהרה לפני חודשיים ומשום מה לא מופיע בתעודת יושר שהוצאתי בתחנה , מה המשמעות עדיין לא קיבלתי מכתב סגירה 3. האם עבר תעבורתי מופיע בתעודת יושר שגרירות זרה , בתהליכים לאזרחות אירופאית . תודה מראש .

עו"ד נדב גרינוולד

צ'ארלי שלום. תיקים סגורים אינם אמורים להופיע בתעודת מידע פלילי שמופקת לבקשתך לשגרירות זרה. לעומת זאת, יופיעו במרשם הרשעות בבית משפט ותיקי מב"ד (ממתין לבירור דין) שטרם ניתנה בהם הכרעה. בנוגע לחקירתך באזהרה ייתכן והתיק נסגר מ"חוסר אשמה" ולכן הוא אינו מופיע במרשם או שייתכן ועל אף טענתך כי נחקרת באזהרה מצאו במשטרה לסווג אותך כמעורב כללי ולא כחשוד דבר אשר משליך על הרישום. באתר משטרת ישראל ניתן להפיק אך ורק תעודת מידע פלילי או אך ורק תעודת מרשם תעבורתי במידת הצורך, ולהעבירם לידי השגרירות הרצויה. בכל שאלה נוספת ניתן לפנות - 050-8848606.