איריס

גובה תביעה מחב' הביטוח על נזקי גוף

השתתפתי בשייט ל-8 ימים. ביום ה-3 נתקלתי בצינור ברזל קטן על סיפון העליון מקום בו עושים הליכה, ונפלתי ונחבלתי בברך. בוצעה בדיקת us ותוצאה: דלקת + מים בברך, עדיין מאד כואבת הברך ועוברת טיפולים פיזיותרפיה . וסבלתי בטיול מכאבים ונפיחות ועגמת נפש ולא נהניתי מהנופש ,ונבצר ממני ללכת ולא יכולתי לעלות ולרדת במדרגות. ,חב' ביטוח מכירים בפציעה שלי , רק שואלים מה אני דורשת ולא יודעת להגיד סכום. לכן מבקשת את עזרתכם על איזה גובה סכום אמורה לבקש? תודה רבה, איריס

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. את צריכה לפנות לעו"ד מומחה בתחום, שם הוא יעריך את הנזק שנגרם לך ויגיש תביעה מתאימה כנגד הגורם לנזק שלך. ככל והנזק נגרם כתוצאה מרשלנות של חברה שאינה ישראלית, ממליץ לך לפנות לעו"ד מומחה בתחום הנזיקין במדינה שביקרת בה. בהצלחה!