שירה

אחריות סלקום לגבי העברת נתוני השעון

רציתי לשאול לגבי מקרה שקרה לי היום. השעון במכשיר הסלולאר שלי מוגדר על "תאריך ושעה אוטומטיים- השתמש בשעה שסופקה על ידי השרת". השרת = סלקום. נתוני השרת גרמו לשעון שלי להשתנות לשעה לא נכונה ועקב כך: נגרר לי הרכב (עלות של 439 ש"ח על הגרירה + 250 ש"ח קנס ו29.9 ש"ח מונית כדי שאוכל להפחית את הנזק שנגרם ולהגיע במהירות לאוטו), איחרתי לרופא (נכנסתי באיחור לעזרה ראשונה, עלותה 40 ש"ח) ואיחרתי לפגישות. התקשרתי לחברת סלקום ולאחר כשעתיים המתנה (ואני לא מקצינה, זה באמת הזמן שעבר) הגעתי לאחראי כלשהו שהציע לי 100 ש"ח (השיחה מוקלטת, כמו גם הקונפיגורציה של מכשיר הסלולאר. בנוסף יש לי את כל הקבלות). האם אני יכולה לתבוע אותם ולקבל החזר כלשהו? יש גם מצלמות ברחוב, האם העירייה מחוייבת לתת לי את הצילומים של היום כדי שאוכל להראות בבית המשפט לתביעות קטנות שהגעתי בזמן לפי השעון במכשיר?

עו"ד נבו למפל

שלום, איני מכיר את פרטי המקרה המלאים אולם ככלל, על פניו ולאור המקרה שציינת, יתכן ויש בידך זכויות החזר. לעניין תצלומי העירייה, ככל ובקשתך לא תתקבל ביכולתך לפנות אל בית המשפט בכדי שיורה על מסירת הצילומים. כאמור, אין בידי את מכלול הנתונים בכדי להמליץ מעבר לאמור. בהצלחה

שירה

מה המידע שחסר לך כדי להשיב בוודאות?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר