דורון

משיכת כספי קופות גמל לפי תיקון 190

שלום, ברצוני להפקיד כמעט 100 אש"ח בקופת גמל לבני 60+. אני מקבל פנסיה מעל המינימום המאפשר פדיון עם תשלום מס על הרווחים של 15%. במידה ואפדה את החסכון בעתיד, האם אוכל לקבל את כל הסכום שהפקדתי כולל רווחים בניכוי מס רווחי הון, או שחייב להשאר סכום מסוים ( כ-33 אלף) שישולם אחר כך כקיצבה? האם לכן במקרים כאלו אין סיבה להפקיד סכומים של כמה עשרות אלפי שקלים? מודה להתייחסותך.

עו"ד אבנר בן חיון

יש לקבל ייעוץ פנסיוני מבעל רשיון מוסמך (יועץ פנסיוני או משווק פנסיוני (סוכן ביטוח או משווק פנסיוני של חברה מנהלת של קופות גמל / חברת ביטוח)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה