ר.מ

אסמכתא מהמעסיק להפקדת כספים לקרן הפנסיה.

איך נראית אסמכתא עבור תשלום לקרן הפנסיה שבוצע, שעל המעסיק למסור בידי עובד, אם טוענת חברת הפנסיה שתשלום מעסיק לא התקבל, בהתחשב עם כך שמדובר לכאורה במעסיק שהרי זו חברה בע"מ שמשלמת עבור העובדים בקבוצות של מאות ואפילו אלפים, בדרך כלל לפי סוג המקצוע, אילו נתונים אמורים להופיע באסמכתא על התשלום, זאת מבלי לעבור על חוק הגנת הפרטיות? איזה נתונים עליי לבקש מנציג החברה, אגב ככול הידוע לי נכון להיום כבר לא משלמים בהמחאות או בהוראת תשלום בנקאית, יש שיטה חדשה ואף על פי כן הפקדות נעלמות, כאשר נעלם אצלי אז חסר גם אצל קרוב לאלף אנשים, אני יודעת שהעובדים מלינים שיש פער בין דיווח מעסיק לבין הקרן, אבל אף אחד, גם אני, לא יודעים מה לעשות.

עו"ד אבנר בן חיון

ראה תשובה לענין זה - http://www.mishpati.co.il/forum/131/1064

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה