נחמה

ההגדרה: נשים לגיל 64 בנספח' ו' לתקנון

בנספח ו' לתקנון יש טבלה וברובליקה המתייחסת למסלול כללי יש רובליקה שכתוב בה נשים לגיל 64. האם הכוונה היא שהנתונים מתייחסים לכל הנשים שגילם עד גיל 64?

עו"ד אבנר בן חיון

לא הבנתי את השאלה. נא הרחיבי. נספח ו' לתקנון של איזה קרן?

נחמה

נספח ו' לתקנון משנת 2005 של מבטחים החדשה

עו"ד אבנר בן חיון

הכוונה במילים "לנשים בגין 64" היא לגיל פרישה 64. היינו מי שבחרה או חל עליה מסלול של גיל פרישה 64. מצד שמאל יש את גיל הכניסה. היינו גיל ההצטרפות לקרן הפנסיה (או החידוש האחרון) ועל פיו נקבע היקף הכיסוי הביטוח לנכות ולשאירים. יש לשים לב כי התקנון הקובע הוא התקנון כפי שהוא בעת התגבשות האירוע המזכה בפנסיה (נכות שאירים או זקנה)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה