רן

הוספת "חוות דעת" להחלטת ועדה רפואית בקרן פנסיה

ועדה רפואית של קרן פנסיה הוציאה החלטה לגבי ועדה מיום X. לאחר מס' חודשים הוציאה מכתב בו רשמה כי בהמשך לחוות דעת מיום X להלן התייחסותה לעניין נוסף. אלא שבמכתב זה אין כל מלל לגבי זכות ההשגה על ההחלטות שהקרן רושמת במכתב. איך זה יכול להיות? מה עליי לעשות במקרה כזה? (האם יש להסיק כי על מכתב זה חלים כללי ההשגה הרשומים בהחלטה הקודמת ששם כן פורטו כללים אלו?

עו"ד אבנר בן חיון

ניתן להניח כי ההחלטה החדשה אכן נותנת לך מקום לערער / להשיג עליה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה