יוחנן

הגדלת הפרשות עובד לפנסיה

שלום, שלום, הבנתי שאכשכיר אני יכול להגדיל את ההפרות שלי לפנסיה עד כ7%. בהנחה ויש לי את האפשרות הכלכלית לעשות זאת - מה היתרונות של זה? הרווח היחידי שלי בהפרשה לפנסיה על פני חיסכון פרטי זה הפטור מרווח הון שאקבל בעת יציאתי לגמלאות?

עו"ד אבנר בן חיון

היתרון הוא בהגדלת פנסית הזקנה. בנוסף בהשקעת הכספים - 30% מהם מובטחים באגרות חוב יעודיות בשיעור ריבית שנתית קבועה (4.8%). בנוסף המשכורת הקובעת לפנסית נכות ושאירים גדלה. בכל מקרה יש לקבל ייעוץ פנסיוני פרטני בהתאם לצרכים הפנסיוניים ולהעדפות ונתוניך הספיצייפים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה