דן כהן

הפרשה לגמל והשתלמות- תודה!

שאלה חשובה: אם אני עובד כשכיר 22 ימים בחודש, 2.5 שעות ביום וסה"כ 55 שעות עבודה בחודש, האם גם אז ניתן להפקיד את המכסימום בקופת גמל ובקרן השתלמות (כלומר: הפקדות מעביד לתגמולים בקופת גמל: 7.5% , הפקדות מעביד לפיצויים בקופת גמל: 8.33% , הפקדות עובד לתגמולים בקופת גמל: 7.0% , הפקדות מעביד לקרן השתלמות: 7.5% , הפקדות עובד לקרן השתלמות: 2.5% ) ? תודה!

עו"ד אבנר בן חיון

דן שלום שיעורי ההפקדות שציינת לעיל הן ההפקדות המותרות מכל שכר (ובלבד שאינן עוברות את 'תקרת ההפקדה החודשית' (כהגדרת המונח בתקנות מס הכנסה (כללים לאישור ולניהול קופות גמל)). ולכן אין מניעה להפקיד את המקסימום שציינת מתוך השכר המשולם לך הצלחה רבה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה