גילה

האם זכאית ב להתנות תשלום החלק שלי בפנסיה בהחלטת בן הזוג לשעבר?

בקשתי לקבל את חלקי בפנסיה על פי פסיקתא שהתקבלה בבית המשפט, קרן הפנסיה עתודות הותיקה סרבה לשלם לי את חלקי בתואנה שבן הזוג לא פודה את חלקו. בן זוגי לשעבר נפטר לפני כ 10 ימים , מה זכויותי עתה? מבקשת להדגיש שלבן זוגי לשעבר היתה פנסיה כעובד מדינה ובמהלך השנים השקיע באופן פרטי לקרן הפנסיה עתודות הותיקה מדי חודש סכום מסויים.

עו"ד אבנר בן חיון

יש לבדוק כיצד נרשמה זכאותך בקרן הפנסיה. האם היא נרשמה מכוח חוק חלוקת החיסכון הפנסיוני לבני זוג שנפרדו? שאז, מוקם על שמך חשבון עם חלקך בזכויות באופן ישיר. מציע לבדוק ולקבל ייעוץ פרטני מעו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה