שרה

הפרשות לקופת גמל באיחור של כמה שנים

אני מטפלת(בתור חשבת שכר) בתיק של לקוח שלא הפריש למעסיקים שלו לקופת גמל במשך כמה שנים! הוא רוצה לסדר את הענין. איך אני מחשבת לו את הסכומים שהוא צריך להשלים? על בסיס איזה שכר לחשב את זה? מתי מתחילה תקופת הרצף לעובד? אם אפשר להגיד לי את הפרטים שאני צריכה לדעת כדי לסדר את זה. תודה מראש!

עו"ד אבנר בן חיון

אני מיניח שאת מתייחסת להפקדות לקרן פנסיה על ידי מעסיק לעובדים. ככלל, לא ניתן להפקיד בקרן פנסיה הפקדות רטרואקטיביות אלא בגין שנת המס הנוכחית. לגבי שנים קודמות יש לקבל ייעוץ משפטי / פנסיוני פרטני

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה