חנן

קרן פנסיה שהוקפאה שלא כדין

אני 4 שנים עצמאי ולפני זה כ 7 שנים שכיר. הקרן קיימת משנת 2007 אני מקפיד להפקיד כל חודשיים שלושה מאז שאני עצמאי. ההפקדות שוייכו ויש לי תיעוד.בנוסף אני מקפיד לעיין בתיק האישי שלי באינטרנט ותמיד היה כתוב פעיל. משום מה לפני שבוע אני מסתכל ורואה שהקרן מוקפאת. דיברתי שם עם כל מי שיכולתי וטרם סודר. התשובה היחידה שזה בטיפול.פניתי גם לתלונות הציבור אצלם.מה עוד עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו. האם הם יכולים להתנער בצורה כזו? אודה לתשובה מהירה

עו"ד אבנר בן חיון

לא ניתן להשיב על בסיס הנתונים האמורים. מוצע לפנות בצורה מסודרת לקרן הפנסיה ולבקש תשובה בכתב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה