יעקב

האם ועדה רפואית עליונה לענייני קרנות פנסיה שליד בית חולים לוינשטיין היא.....

מבטחים החדשה הפנתה אותי לועדה הרפואית העליונה לעניני קרנות הפנסיה שליד בית החולים לוינשטין, האם ועדה הרפואית העליונה לעניני קרנות הפנסיה שליד בית החולים לוינשטין היא גוף חיצוני למבטחים החדשה? קר גוף אובייקטיבי ובלתי תלוי? תודב רבה

עו"ד אבנר בן חיון

גילוי נאות- הח"מ מייצג את מנורה מבטחים פנסיה וגמל בע"מ. לשאלתך- התשובה חיובית. מבטחים היא חברה מנהלת. הוועדה הרפואית היא חיצונית. ספק של החברה לענייני בדיקות רפואיות והחלטות בענין פנסית נכות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה