סולימן אפרים

משיכת קופת גמל של נפטר ע"י היורשים

אחותי נפטרה ב2011, ב2002 היא פוטרה מהעבודה בסולל בונה וקיבלה פיצויים יש לה קופת גמל בחברת הראל שהפרישו לה מהעבודה,אנו ביקשנו לשחרר את הקופה לטובת היורשים. סולל בונה טוענים שהקופה מגיעה להם, הם פנו לבית הדין לעבודה כדי לקבל פסק דין תצהירי שישחררו להם את הקופה בטענה שהם שילמו לה פיצויים אנו צריכים להגיש כתב הגנה האם אנו זכאים לקבל את קופת הגמל?

עו"ד אבנר בן חיון

יש לבדוק את הנתונים העובדתיים. אם היא קיבלה פיצויים, מדוע אתה סבור שיש לה זכאות לכספי פיצויים שבקופת הגמל (בהנחה שמדובר בקופת גמל לפיצויים)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה