יהודה

פנסיה

שלום תלוש המשכורת שקיבלתי על חודש אפריל הינו התלוש השביעי שלי מאז התחלתי לעבוד בחברה, בפועל אני עובד בחברה שישה חודשים פלוס מספר ימים בודדים. שאלתי היא: האם אני זכאי להפרשה לפנסיה מהתלוש השביעי בו יש לי וותק של 6 חודשים ו6 ימים בחברה, או שעליי להמתין לתלוש הבא? תודה מראש הראל

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום, בהתאם לצו ההרחבה לביטוח פנסיוני מקיף במשק, הזכאות הינה לאחר 6 חודשי עבודה ומכאן לכאורה בגין 6 הימים הינך זכאי להפרשה. בברכה, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה