רוית

אחוזי פנסיה

שלום בהגיעי לגיל 67 יהיו לי רק 27 שנות עבודה. לכמה אחוזי פנסיה אהיה זכאית? בכל שנות עבודתי אלה אני מועסקת במאה אחוז משרה. האם ישנה דרך בה אוכל להגדיל את אחוזי הפנסיה?

עו"ד אבנר בן חיון

תלו איזה קרן פנסיה את עמיתה. ככלל, בקרן פנסיה וותיקה הצבירה היא בשיעור של 2% לכל שנה. בקרן פנסיה חדשה - שיטת הצבירה היא שונה (נצברת יתרה צבורה המחולקת למקדם זקנה בגיל הפרישה). ככל שמדובר על פנסיה תקציבית- ניתן להגדיל שם אחוזי פנסיה עד לתקרה של 8% בנסיבות מיוחדות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה