ברק

תביעה נגד חברת הביטוח

בקשו ממני למלא טופס ויתור על שאירים בקרן הפנסיה בצירוף צילום ת.ז. לאחר שהורד הטופס מאתר חברת הביטוח ומולא וצולמה ת.ז ונשלח בפקס אחרי המתנה ארוכה בדואר, החברה טוענת כי הטופס הנל מיושן וכי יש לשלוח טופס בפורמט חדש לויתור על שאירים וזאת למרות שהטופס ויתור שנשלח על ידי הורד מהאתר שלהם. אני בעל עסק ואדם עסוק ואין לי זמן להתעסק בדבר הזה שוב ולהמתין ארוכות בדואר (וההמתנה בדואר ידועה לכל) ואינני מבין מדוע עלי לשלוח שוב בפורמט חדש את הויתור הנל אם הויתור נעשה על ידי כחוק, נחתם בחתימת ידי, והורד מאתר החברה עצמה. ברשותי הקלטה של שיחת טלפון בה החברה מודה כי היא עשתה טעות אך עדיין דורשת ממני למלא שוב טופס ויתור על מנת שתוקף הויתור ייכנס לתוקפו. אינני מעונין לבזבז שוב את זמני על כך. בנוסף שלחתי לחברה 2 מיילים בנדון והם פשוט התעלמו. האם ניתן לתבוע בגין טרטור לקוח ועוגמת נפש?

עו"ד חזי כהן

ברק שלום, בתיאור שמסרת למקרה איני צופה כי בית משפט יפסוק פיצוי שכן לטעמי מדובר בזוטי דברים וכן אין נזק מוחשי שניתן להוכיח ממקרה זה. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות