משה

תביעה לקיום בוררות בבית משפט לתביעות קטנות

יש לי סכסוך עם שכן, בזמנו הוא חתם לי שבמידה ולא נגיע להסדר הוא מתחייב ללכת איתי לבוררות. כעת הוא לא מוכן לעמוד במה שהוא חתם. אני רוצה לתבוע אותו שיתחייב להליך בוררות כמו שחתם. האם אפשר לתבוע את בבית משפט לתביעות קטנות. כי אני לא תובע אותו על עצם הסכום. אלא רק שילך איתי לבוררות על עצם הסכום.

עו"ד חזי כהן

משה שלום, אם יש ביניכם תניית בוררות אתה צריך לפנות להליך בוררות. אין אפשרות לבית משפט לתביעות קטנות לכפות אדם להליך בוררות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

עמי

ובאותו ההקשר, במידה שקיימת התניית בוררות בהסכם, האם אפשר לכלול בכתב התביעה בבית דין לתביעות קטנות בקשה מבית המשפט שישמש כבורר מוסכם בין הצדדים?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות