אלברט

ספאם בwhatsapp מגורם פרטי

כמה שאלות: 1)האם ניתן לתבוע בן אדם פרטי ולא חברה על שליחת הודעות פרסום ללא אישור והסכמה? 2)כיצד השופט/ת במשפט יסתכל על זה שהתובע הוא יחיד ואין מגמתיות של תלונות מגורמים או אנשים אחרים,האם זה יפחית את העונש/הכנס? 3) כיצד השופט/ת רואה את זה שהתובע בכוונה לא חסם הודעות בוואטס-אפ ואסף מידע וראיות על מנת להגיש תובענה ולהרוויח כסף על חשבון הנתבע למרות שעמדה בפניו האפשרות לחסום ולא לקבל יותר מידע שיווקי 4)כיצד השופט רואה את זה שהנתבע לא מגיע למשפט אלא רק שולח כתב הגנה,האם הנוחכות בדיון חובה?

אלברט

אני הנתבע. אני שואל ומתעניין בסיכווים שלי לצאת במינימום נזקים מהתביעה

עו"ד חזי כהן

אלברט שלום, מתיאור המקרה בהחלט עולה עילת תביעה בכדי להמליץ אם להגיש כתב תביעה כדאי לפנות באופן אישי לייעוץ ראשוני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

אלברט

https://law.co.il/media/computer-law/urpali2.pdf אשמח אם תקרא ותחווה את דעתך מקרה שבו לא השתמשו בהסרה (שקול לחסימה בוואטס אפ) והתביעה נדחתה כי השופט זיהה שהתובע בכוונה מנסה לעשות כסף על חשבון הנתבע ואוסף ראיות נגדו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות