שי

עד מתי ניתן לתבוע מוכר דירה

רכשתי דירה לפני שנתיים , היא הושכרה בשנה הראשונה . גיליתי בה פגמים רבים אך למרות זאת לא חשבתי לתבוע , כעת לאחר קריאה של הנושא החלטתי כן לתבוע . עד מתי מרגע הרכישה זה עוד רלוונטי ?

עו"ד חזי כהן

שי שלום, מתיאור המקרה יש צורך לבחון האם יש בכלל עילת תביעה. בכדי להמליץ אם להגיש כתב תביעה כדאי לפנות באופן אישי לייעוץ ראשוני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות