מזל

הזמנתי ספות ומיטה בחוזה רשום שמועד האספקה עד סוף השבוע , התקשרו מהחנות להודיע שזה יהיה שבוע הבא עקב כך נתקעתי בלי מיטה בדירה

האם אפשר לתבוע על איחור באספקת המוצר או מה אפשר לעשות בנדון ?

עו"ד חזי כהן

מזל שלום במקרה המתואר בהחלט מדובר בהפרת הבטחה. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות