עומרי

סלקציה במועדונים

הייתי אתמול במסיבה ... והיו הרבה אנשים בכניסה.. כמובן הייתי מוזמן דרך יחצן אבל משום מה היחצן לא ענה לי כשהגעתי למסיבה חיכיתי איזה חצי שעה ובינתיים המארחת מכניסה אנשים דרך סמס-ים של אנשים שהיא מקבלת מכל מיני יחצנים, מקריאה שמות ומכניסה... את השם שלי הם לא הקריאו לא יודע למה אולי בגלל הלחץ של האנשים אולי בגלל שלא ראתה את השם שלי לא יודע למה .. אחרי כמה דקות הסלקטור השני פותח כניסה אחרת ואומר "כניסה לבנות בלבד" , מכניסים משם איזה 50 בנות , בודקים תעודות זהות שלהם ומכניסים (הבנות לא רשומות אצל יחצנים ולא כלום )... , רק בנות אני שואל אותו אחי תכניס אותי גם אומר לי זה רק בנות , אמרתי לו למה בנות ואני לא, אומר לי "מטעמי בטיחות" הכניס מלא בנות ... ואת הבנים לא הכניס חיכיתי איזה חצי שעה ובסוף אומר לי " אחי לא כדאי לך לחכות כי יש טירוף של אנשים בכניסה, זה ייקח מלא זמן לקחתי את עצמי וזזתי הביתה האם מה שעשו בסדר? תודה

עו"ד טל מייק

עומרי שלום וברכה, נראה, כי המקרה אותו הנך מתאר בהחלט נחשב לאפליה. אפליה מחמת מין פסולה ויש למגר אותה, תירוץ של "מטעמי בטיחות" אין בו כדי "להחזיק מים" במקרה דנן. הנך בהחלט מוזמן להיוועץ בדרכי הפעולה העומדים לרשותך. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים