דרור

אפליה על רקע גיל הבליין

אני ושניים מחבריי הגענו לאחד המועדונים בת"א שלושתינו בני 40+ ורצינו להיכנס לשתות קצת ולהינות אממה הסלקטור בכניסה אמר שאנחנו לא יכולים להיכנס לא הבנו למה שמענו סיפורים על כאלה שלא נכנסו למועדונים כי הם נראים כבעייתיים אבל אנחנו לא נראים כך בכלל. ביררנו עוד קמת והבנו שזה בגלל שאנחנו מבוגרים מדי. ויתרנו והלכנו משם למקום אחר. האםי מותר שתהיה הגבלה של גילאים בכניסה למועדונים

טל מייק עו"ד

דרור שלום וברכה, כאשר מועדון פונה לציבור ולא מסייג בהתאם את גיל הבליינים, אפליה על רקע גיל בהחלט קיימת והיא אינה חוקית. למצער, אנו נתקלים לא אחת במקרי אפליה דומים, אך בתי המשפט לא דנו מספיק באפליה מסוג זה וראוי להביא בפניהם המקרה דנן, כמו גם אחרים. אשמח לסייע בנדון. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים