דורון

איך לא עוברים על החוק?

שלום אני בקרוב אכנס כשותף במועדון ובמקרה נתקלתי בפורום הזה. לפעמים אין ברירה וזה הכרחי למנוע מבן אדם שנראה בעייתי לא להיכנס למועדון/בר. זה לא נובע מגזענות כזו או אחרת אלא רצון לשמור על סדר ושכולם ייהנו. איך אפשר למנוע מבן אדם שנראה שיעשה בעיות להיכנס ולא לעבור על החוק?

עו"ד טל מייק

דורון שלום וברכה, אם אדם "נראה בעייתי", אין לשפוט אותו עפ"י מראה ולא להכניסו. אם אדם - עשה ו/או אמר ו/או התנהג באופן שיש בו כדי לסכן אחרים ו/או להפר את הסדר, אזי במקרה זה יש להסביר לו מדוע לא יוכנס למועדון ובהחלט יש למנוע ממנו כניסה, רצוי לצלם האירוע בוידאו בכדי לבסס ראיה. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים