הראל

מה היתרון בקבוצת רכישה?

שלום, קבוצות רכישה ברוב המקרים בסופו של דבר בכלל לא מוזילות את רכישת הקרקע אז למה זה בכל זאת טוב?

עו"ד משה גליקו

הראל שלום אתה צודק. אומנם רכיב רכישת הקרקע לקבוצת רכישה אינו זול יותר מאשר לכל אדם/קבלן/יזם אחר. יחד עם זאת כשבוחנים מחירי הדירה עד מפתח מגלים כי החסכון או הרווח של חברי קב' הרכישה עשוי להסתכם בכ15% לעומת מחירי דירה מקבלן. קיימים הבדלים ברורים בין קבוצת רכישה ורוכשי דירה מקבלן וזה המעורבות של הרוכשים בבניית ביתם, הם בוחרים את הקבלן, את הספקים, הם מעורבים בתכנון ביתם כשהוא עוד על הנייר בקבוצת רכישה יש יותר עיסוק ומעורבות בהליכים עד לקבלת החזקה בדירה. הבדיקה צריכה לדעתי להיות לפי האופי האישי או כמו שאני נוהג להסביר זה ההבדל בין טיול מאורגן לחו"ל או טיול פרטי . באחד המדריך והחברת טיולים קובעת כמה זמן יימשך הטיול , מתי תקומו, מה תראו באותו היום וזה מצויין . האחרים מעדיפים לגלות מעורבות ובוחרים את המסלולים, מחליטים יותר ובונים לעצמם טיול המתאים להם (ולרוב זול יותר..) כך שיש הבדלים ברורים התלויים באופי הרוכש- הכל טוב השאלה מה מתאים לכם?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קבוצות רכישה