זיוה קיינר

יש לי דרכון ואזרחות הונגרית בו אני רשומה בשם נעורי איפה עדיף לשנות את מצבי ושמי הנוכחי?

בדרכון ההונגרי אני על שם נעורי . בדרכון הישראלי אני על שם משפחה של נישואי ( כעת לצערי כבר אלמנה) איפה עדי לשנות את שמי בארץ או בהונגריה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

כאזרחית הונגריה את מחוייבת לעדכן את השינויים במצבך האישי, במקרה הזה נישואין, מות בעלך ז"ל ובעקבות כך שינוי שם. על מנת לעשות זאת, עלייך להביא תעודת נישואין ותעודת פטירה של בעלך, להחתים חותמות אפוסטיל ולמלא טפסים מתאימים. פירוט נוסף תוכלי לקבל מאיתנו בטלפון. בארץ את לא צריכה לשנות כלום.