טלינה

האם את צופה הקלות במבחן שפה לאוסטרו-הונגרים?

הי אני זכאית לאזרחות הונגרית אך נדרשת למבחן שפה. אני מבינה שהיום זה מבחן קשה מאוד שדורש ידיעת הונגרית על בוריה. האם את צופה הקלות בנושא בעתיד? מאיזה גיל ילדים נדרשים גם הם למבחן שפה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אכן אנשים שצכירים מבחן שפה, זה מורכב יותר עבורם היום. מבחן שפה אין אפשרות לעשות כלל בארץ למי שזו לא שפת אמו, כי אין סיכוי לעבור לצערי, במקרה זה, ניתן לנסות בהונגריה , למרות שזה מורכב ומאמץ גם שם, ויש לדעת את השפה ברמה גבוהה. צריך לדעת שפה בפועל מגיל 13.