לימור

רישיון של משרד הבריאות ורישיונות ואישורים נוספים על פתיחת בית קפה בחצר בית פרטי

אני גרה בבית פרטי עם חצר גדולה ואני רוצה לפתוח בית קפה קטן בתוך הבית/חצר. יימכר קפה ועוגות שאני אכין עם חברה. הבית קפה יהיה סגור בשיש-שבת ויהיה פעיל בעיקר בשעות הבוקר, יהיה סגור בצהריים וייפתח שוב אחה"צ וערב. אני צריכה רישיון של משרד הבריאות ושל מי עוד?

יעל מנדלוביץ, עו"ד

לימור שלום, עסק מן הסוג הזה צריך רישיון עסק כמובן. כמו כן רוב הרשויות המקומיות דורשות גם היתר לשימוש חורג. את מוזמנת לשוחח עימי ולאחר שאדע פרטים נוספים אנחה אותך כיצד כדאי לדאוג.