עודד

דוכן נייד לממכר אלכוהול בפסטיבלים, ירידים ואולמות אירועים

היי, אני מעוניין להפעיל דוכן נייד שימכור אלכוהול בפסטיבלים, ירידים שווקים וגם באולומות אירועים. האם יש צורך באישורים מסויימים? באולומות אירועים הדוכן יהיה באולם סגור והאולם עצמו ככל הנראה מגיש אלכוהול בעצמו, האם גם כאן יש צורך באישור כלשהו? תודה

יהודאי ציון - משרד עו"ד

מכירת אלכוהול כפופה לעמידה בהוראות סעיף 4.2ב לצו רישוי עסקים- עסקים טעוני רישוי, הדן במזנון, בית אוכל אחר לרבות הגשת משקאות משכרים לצריכה במקום. עם זאת, ככל שאתה פועל מתוך אולמות אירועים שגם הם מוכרים אלכוהול, אני מאמין שאין צורך באישור נוסף על האישורים שהאולם עצמו מציג לרשויות.