יצחק

פתיחת בר נרגילות ואישורים

היי אני בתהליך לפתיחת בר נרגילות ורציתי לדעת איזה אישורים אני צריך בשביל לפתוח אותו בדגש על אישור מכירת טבק בנוסף אני שוקל להתחיל ליצר טבק בעצמי בשביל שיהיו לי טעמים יחודים ורציתי לדעת איזה אישורים צריך גם לזה בתודה רבה מראש

יהודאי ציון - משרד עו"ד

בר נרגילות -זהו עסק הנושק לשני תחומים: טבק ואלכוהול. בהתאם לצו רישוי עסקים, מכירת טבק לצרכנים, מחויבת ברישיון עסק וכפופה לאישור שירותי הכבאות. מכירת אלכוהול בעסק של בר או פאב, מחויבת ברישיון עסק וכפופה לאישור המשטרה ושירותי הכבאות. מומלץ לגשת למחלקת רישוי עסקים במקום שבו מיועד הבר לקום ולברר איתם את הדרישות והתנאים לרישיון עסק לבר נרגילות. לגבי ייצור טבק- לא ידועה לי דרישה לרישיון עסק לייצור טבק.בהצלחה

יצחק

א. תודה רבה על התשובה המאירה ב. חוץ מאישור עסק ידוע לך אם יש אישורים אחרים לצורך יצור טבק כמו משרד בריאות תקן כלשהו או משהו בסגנון ?

יהודאי ציון - משרד עו"ד

ברגיל, התנאים לקבלת רישיון עסק כוללים את הדרישות ממשרדי הממשלה השונים.