ארז

ניהול יומן תקלות במתקן טיפול שפכים לצורך קבלת רישיון עסק

שלום האם יש חובה לנהל יומן תקלות במתקן טיפול שפכים לצורך קבלת רישיון עסק ? מדובר במתקן של מפעל פרטי שמטפל בשפכים לפני הזרמה לביוב האזורי שנה טובה

יעל מנדלוביץ, עו"ד

ארז שלום, תלוי באיזה סדר גודל של מפעל מדובר ובאיזו רשות. כעיקרון, יש לנהל יומן של איכות הסביבה בו רשומים הטיפולים, הבדיקות, חשבונות מים, אישורי מזחים (מונע זרימה חוזרת) וכו'.. אך זה בהתאם לדרישה ברשות המקומית, ישנן רשויות שמקפידות על כך יותר. אתה מוזמן לשוחח עמי ואפנה אותך לגורם מתאים שעובד איתי. בהצלחה