שרית

חריגה מנהלי עובד בנק.

הפרוד שלי שעובד בבנק פועלים פשוט החליט בלי לעדכן אותי מראש שהוא חוסם אותי מהחשבון המשותף ומהחשבון של הילדים- סתם כי הוא יכול כי הוא עובד בבנק לפי הנהלים אסור לו כלל לעשות פעולות פרטיות בחשבון שלנו בעצמו וגם אם ביקש מעובד אחר- על העובד האחר היה לקבל ממני חתימה והסכמה אף אחד לא פנה אליי מהבנק כשהתקשרתי אליו,ביקשתי ממנו שיעביר אותי למנהלת שלו והוא בתגובה אמר לי שאתקשר כוכבית...כמו כל לקוח אחר לאחר שלא הצלחתי להתקשר נסעתי לסניף עצמו ברעננה -נכנסתי למנהלת סניף ולסגנית שלו והם קראו לו והבהירו לו שמה שעשה לא תקין ואמרו לי שהם מתנצלים על העוגמת נפש והסבירו ליובל בנוכחותי שהוא לא עושה יותר שום דבר בלי חתימה שלי ובלי לעדכן אותם שאלו אותי האם אני מעוניינת שישחררו לי את החסימה או שפשוט אצא מהחשבון בגלל הפחד שיעשה שוב דבר כזה ביקשתי לצאת מהחשבון. השאלה שלי האם יש לי כאן עילה לתבוע את הבנק שעובד שלהם עשה שימוש בכוח שיש לו ? כמו שאעבוד בחברה סלולרית ואוציא פירוט שיחות של בעלי

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שרית שלום, בהתאם לחוק הגנת הפרטיות, מדובר כאן בפגיעה בפרטיותך המזכה אותך בהגשת תביעה כנגד הבנק והפרוד, ע"ס שלך עד 50,000 ש"ח ללא הוכחת נזק. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל':03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים